Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Crèdits de síntesi


Els crèdits de síntesi son el moment ideal per realitzar activitats relacionades amb Descoberta de l'entorn, la convivència i el joc.
Monitors i monitores que faran gaudir i aprendre molt als nens i nenes de la vostra escola.

En aquest espai podeu veure les estades que ofereixen les diverses cases de Descoberta. podreu trobar activitats de mar, natura, aventura, granja, circ, prehistòria, astronomia, música, esport.......
MEDI MARÍ


Crèdit de Síntesi en que es treballen diferents continguts relacionats amb el medi marí, posant en pràctica les competències adquirides al llarg del curs.

ESO
ESCOLA DE MAR (Mas d'en Pedro)


Dirigit als alumnes de secundària, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.
ESO
L'AVENTURA CONTINUA


Gaudirem d'uns dies d'adrenalina pura en un entorn natural que ens ofereix un munt d'aventures i històries per viure. Cohesió, curses d'orientació, circuits d'aventura, tir amb arc... i si tenim temps, una mica de platja també!
CM - CS - ESO
AVENTURA I COHESIÓ


Circuit d’aventura per terra i per aire.
Durant l’estada realitzarem activitats que posaran a prova les nostres capacitats físiques, de concentració i de cooperació amb la resta de companys.

CI - CM - CS - ESO
LA VIDA RURAL I ELS SEUS RECURSOS


Crèdit de síntesis al Montseny.

ESO
EL MÓN DEL CINEMA


Descobrirem el setè art convertint-nos en grans cineastes que s'han reunit per gravar el curtmetratge que els ha de portar a l'èxit i que presentaran a la gala final. Durant el rodatge, aprofitarem per conèixer el món del cinema i aprofundir en les meravelles d'aquest art. Aquest centre d'interès està enfocat per activitats de tres dies, en el cas de fer dos dies es farà una adaptació al món del teatre.
CS - ESO
VIDA SOSTENIBLE I CANVI CLIMÀTIC


A partir de diferents hipòtesis els participants d'aquestes estades treballaran el context socio-ambiental actual. Can Pere, una masia situada al mig del Parc del Garraf i ben a prop de la Cova Negra, és un espai amb un gran valor ambiental i rural que permetrà als participants a conèixer, estimar i respectar l'entorn, a la vegada que es fomenta el seu esperit crític i capacitat de reflexió.
ESO