Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

Colònies escolars

Les colònies escolars és el moment ideal per realitzar activitats relacionades amb Descoberta de l'entorn, la convivència i el joc.
Monitors i monitores que faran gaudir i aprendre molt als nens i nenes de la vostra escola.

En aquest espai podeu veure les colònies que ofereixen les diverses cases de Descoberta. podreu trobar activitats de mar, natura, aventura, granja, circ, prehistòria, astronomia, música, esport.......
CENTRES D'INTERÈS

NATURA I AVENTURA

Activitats centrades en la descoberta de l’entorn natural del Parc del Foix, relacionades amb l’ecologia i amb l’esport integrat al medi natural.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
ESCOLA DE MAR

Les activitats del centre d’interès d’escola de mar es centren en la descoberta de l’entorn marí, tant des de l’àmbit natural com des de la relació entre les persones i el mar.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
ELS INDIS 'PEUS GROSSOS'

Activitats centrades en la descoberta de l’entorn natural de la casa, situada al Parc del Foix, així com activitats de lleure centrades en la temàtica de les tribus dels diferents continents del món.
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior - Educació Infantil -
LA VIDA A PAGÈS - GRANJA

Les activitats del centre d’interès “La vida a pagès” de Can Pere es centren en la descoberta de les diferents activitats ramaderes i agrícoles de producció ecològica.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
EL MÓN DEL CINEMA

Activitats centrades en la descoberta del món del cinema a través dels diferents àmbits que composen aquest art a través del rodatge d’un curtmetratge i activitats complementàries.
- Cicle Superior - ESO -
EL MÓN DEL CIRC

Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El món del circ” es centren en la descoberta des de diferents perspectives d’aquesta disciplina artística.
- Educació Infantil - Cicle Inicial -
EL PETIT PRÍNCEP

Un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte va fer pana… aquest esdeveniment va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques que algú pot viure.
La voleu conèixer?

- Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
EL BOSC ENCANTAT

Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El bosc encantat” es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
- Educació Infantil - Cicle Inicial -
LA CARMINA JA NO CONTAMINA

Les activitats de 'La Carmina ja no contamina" es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i el coneixement i respecte de l’entorn.
Es treballa la conscienciació ecològica i la familiarització amb les 5Rs.

- Cicle Mitjà - Cicle Superior -
LA CATERINA, REMEIERA O BRUIXA?

Les activitats es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà -
EL GRAN VIATGE DE LA GOTAVERDA I LA GOTABLAVA

Les activitats del centre d'interés "El gran viatge..." es centren en el descobriment a través del conte de l'aigua, com d'imprescindible és aquest element per a la vida.
Las actividades de este centro de interès se centran en el descobrimento a través del cuento del agua, como de imprescindible es este elemento para la vida.

- Educació Infantil - Cicle Inicial -
ESCOLA DE MAR (Mas d'en Pedro)

Dirigit als alumnes de cicle inicial, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
COLÒNIES A CAL DIABLE

Les colònies a Cal Diable aprofiten un bonic entorn natural isolat i unes instal·lacions molt complertes, per a oferir diferents activitats relacionades amb el medi natural, la granja i l'hort.
-
EL MÓN DE LA MÚSICA

Les activitats es centren en la descoberta des de diferents perspectives de la música i l’experimentació amb instruments, la música i la cançó com a eina comunicativa.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
COLÒNIES A L'ESTOL

A la casa del Estol podréis disfrutar de actividades de granja, huerto y de exploración de su entorno natural, muy característico del Penedès, combinadas con actividades de convivencia y ocio.
-
COLÒNIES A CAN ROVIRALTA

Can Roviralta aprofita el seu entorn immediat per a proposar originals centres d'interès, que ben segur us resultaran interessants: Paleontologia, tèxtil, reciclatge.....
-
EL PETIT PRÍNCEP (La Censada)

Un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte va fer pana… aquest esdeveniment  va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques que algú pot viure. La voleu conèixer? 
-
ELS INDIS 'PEUS GROSSOS' (L'Estol)

Activitats centrades en la descoberta de l’entorn natural de la casa, així com activitats de lleure centrades en la temàtica dels indis americans.
-
ELS BOSCOS DE RIBES - NATURA

A través dels diferents personatges que viuen a Can Pere, descobrirem l'entorn que ens envolta i aprendrem a valorar-lo, respectar-lo i gaudir-lo amb activitats dinàmiques, lúdiques i didàctiques d'allò més entretingudes.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
LES TRIBUS DE RIBES - LLEURE

A través de les Tribus que viuen per Can Pere, descobrirem la màgia que envolta la casa, amb jocs i costums exclusius d'aquestes tribus.
Una aventura que ens ajudarà a gaudir i endinsar-nos en la natura!

- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
ESCOLA DE MAR - Crèdit de síntesi (Mas d'en Pedro)

Dirigit als alumnes en les etapes infantil, primària i secundària, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.
- ESO -
LLEURE (Torre de Begues)

Aquest centre d''interès ens endinsa en el món de la natura i el lleure. Aprendrem a gaudir del nostre entorn de manera divertida i engrescadora de la mà de la Tribu del Peus Grossos, o del Baxter Corremón... esteu preprarats i preparades?
-
EL PASSAPORT DE LA HISTÒRIA

Un viatge per la història passejant des de l'edat Antiga fins a l'Edat Contemporània passant per diferents moments i fites històriques.
- ESO -
NATURALMENT HIPOTÈTICS

A partir de diferents hipòtesis els participants d'aquestes estades treballaran el context socio-ambiental actual. Can Pere, una masia situada al mig del Parc del Garraf i ben a prop de la Cova Negra, és un espai amb un gran valor ambiental i rural que permetrà als participants a conèixer, estimar i respectar l'entorn, a la vegada que es fomenta el seu esperit crític i capacitat de reflexió.
- ESO -
L'AVENTURA CONTINUA

A l'Aventura Continua els alumnes de Secundària gaudiran de 3 dies plens d'activitats que disparen l'adrenalina i cohesionen el grup.
- ESO -
CRÈDIT DE SÍNTESI - MEDI MARÍ

Crèdit de Síntesi en que es treballen diferents continguts relacionats amb el medi marí, posant en pràctica les competències adquirides al llarg del curs.

- ESO -
AVENTURES A XERTA!

Estades de Descoberta i aventura al voltant del Riu Ebre, un entorn excepcional per a unes colònies especials.
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior - ESO -
LES TERRES DE L'EBRE

Les terres de l'Ebre tenen una personalitat pròpia, en part pel paisatge, en part per la seva història. Descobrir "lo riu" des de diferents punts de vista, per poder entendre el seu valor i la necessitat de preservar-lo
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA

Les terres de l'Ebre tenen una personalitat pròpia, en part pel paisatge, en part per la seva història. Aquest passeig per la història ens ajudarà a conèixer el valor del territori i la necessitat de preservar-lo.
- Cicle Mitjà - Cicle Superior - ESO -