Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

Colònies escolars

Les colònies escolars és el moment ideal per realitzar activitats relacionades amb Descoberta de l'entorn, la convivència i el joc.
Monitors i monitores que faran gaudir i aprendre molt als nens i nenes de la vostra escola.

En aquest espai podeu veure les colònies que ofereixen les diverses cases de Descoberta. podreu trobar activitats de mar, natura, aventura, granja, circ, prehistòria, astronomia, música, esport.......
Centres d'interès

LES AVENTURES DE LA CAPITANA SARGANTANA


Passejant per la platja ens hem trobat un tros de mapa dins una ampolla... I també hi ha una carta d'una tal Capitana Sargantana. Ens demana ajuda per trobar la resta de trossos i així arribar fins al tresor! Li donarem un cop de mà? El grumet Quimet i l'Onyx també ens ajudaran.
EI - CI - CM - CS
SOM TRIBU


Viatgem al passat a conèixer els nostres avantpassats, els íbers. Ens acompanyaran a descobrir els nostre entorn, a conviure i a treballar en equip tal i com o feien ells amb les seves tribus. Farem tribu i aprendrem un munt de coses amb ells!
EI - CI - CM - CS
LA VIDA A PAGÈS


La Família Llimona fa anys que viuen a pagès i en són uns experts, però l'avi Pere i la iaia Trini ja s'estan fent grans i necessiten ajuda... El hi donarem un cop de mà amb l'hort i la granja i a canvi ens ensenyaran tots els secrets de la vida al camp.
EI - CI - CM - CS
EL MÓN DEL CINEMA


Descobrirem el setè art convertint-nos en grans cineastes que s'han reunit per gravar el curtmetratge que els ha de portar a l'èxit i que presentaran a la gala final. Durant el rodatge, aprofitarem per conèixer el món del cinema i aprofundir en les meravelles d'aquest art. Aquest centre d'interès està enfocat per activitats de tres dies, en el cas de fer dos dies es farà una adaptació al món del teatre.
CS - ESO
EL MÓN DEL CIRC


Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El món del circ” es centren en la descoberta des de diferents perspectives d’aquesta disciplina artística.
EI - CI
EL MÓN DEL PETIT PRÍNCEP


Un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte va fer pana… aquest esdeveniment va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques que algú pot viure. La voleu conèixer?
CI - CM - CS
EL BOSC ENCANTAT


El bosc amaga un munt de secrets i aventures per viure. De la mà del Follet Pinxo, ens hi endinsarem i descobrirem casa seva i la de molts animalons i plantes que tenen un munt d'històries per explicar-nos.

EI - CI
LA CARMINA JA NO CONTAMINA


El planeta ens necessita més que mai, ja li hem fet prou mal i ara ens toca cuidar-lo! La Carmina ens explicarà d'una forma divertida i motivadora, com ho ha aconseguit per deixar de contaminar tant i ser més conscient i respectuosa amb el medi ambient.
CM - CS
LA CATERINA, REMEIERA O BRUIXA?


Les activitats es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
CI - CM
EL MÓN MARÍ


Descobrirem el món marí i totes les coses que l'envolten. Viurem de prop la platja i coneixerem els habitants del mar. Ens emportarem la motxilla ben plena de nous coneixements gràcies a tot el que podem trobar a Mas d'en Pedro. L'alumnat d'educació infantil i cicle inicial ho farà acompanyat del capità Nemo, que amb el seu submarí viu un munt d'aventures i ajuda a tots els animals i èssers del mar.
EI - CI - CM - CS
COLÒNIES A CAL DIABLE


Les colònies a Cal Diable aprofiten un bonic entorn natural isolat i unes instal·lacions molt complertes, per a oferir diferents activitats relacionades amb el medi natural, la granja i l'hort.
EL MÓN DE LA MÚSICA


A través de la música, experimentarem amb el ritme, els cossos, els instruments... Descobrirem la música que portem dins i aprendrem a expressar-nos a través d'ella.
EI - CI - CM - CS
COLÒNIES A CAN ROVIRALTA


Can Roviralta aprofita el seu entorn immediat per a proposar originals centres d'interès, que ben segur us resultaran interessants: Paleontologia, tèxtil, reciclatge.....
ESCOLA DE MAR - Crèdit de síntesi (Mas d'en Pedro)


Dirigit als alumnes en les etapes infantil, primària i secundària, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.
ESO
L'AVENTURA CONTINUA


Gaudirem d'uns dies d'adrenalina pura en un entorn natural que ens ofereix un munt d'aventures i històries per viure. Cohesió, curses d'orientació, circuits d'aventura, tir amb arc... i si tenim temps, una mica de platja també!
CM - CS - ESO
CRÈDIT DE SÍNTESI - MEDI MARÍ


Crèdit de Síntesi en que es treballen diferents continguts relacionats amb el medi marí, posant en pràctica les competències adquirides al llarg del curs.

ESO
COLÒNIES A LA GUÀRDIA LADA


La Casa de Colònies Guardialada consta de tres plantes i un celler soterrani. Hi ha 9 habitacions amb 86 places en total, dues sales d’activitats, una d’elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l’altra interior com a sala de jocs i lleure.
EI - CI - CM - CS
El tótem perdut


Explorar requereix de valentia i empenta. Ens convertirem en el millor equip d'exploradors/es per sortir a la recerca d’un llegendari tótem màgic que està amagat pels voltants de Can Pere. Viurem una aventura fantàstica plena de màgia i natura!
EI - CI - CM - CS
VIU LA TRADICIÓ


La cultura popular i la tradició es mantenen vives gràcies a la transmissió de generació en generació. Aquí les viurem i compartirem conjuntament en uns dies de gresca i xerinola, molts jocs i danses i ganes de passar-ho bé!