La web de Descoberta fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

Formació

La formació és clau per a les persones. I per nosaltres és un dels pilars del nostre projecte.
Som educadors i educadores i coneixem aquest àmbit i volem fer-vos-en partíceps.
FORMACIÓ EN EL LLEURE

CURSOS DE MONITORS I DIRECTORS
Descoberta, juntament amb l'escola de formació en el lleure Quiràlia, realitza cursos de formació homologats de l'àmbit del lleure.
MONOGRÀFICS
La formació contínua permet actualitzar continguts i contrastar l'experiència amb la pràctica. També poden complementar cursos de monitors i directors. Són cursos d'entre 5 i 30 hores que treballen temàtiques concretes en l'àmbit del lleure (necessitats educatives especials, jocs i natura,...).
FORMACIÓ EN L'AMBIT SOCIOCULTURAL

La nostra experiència en la gestió d'equipaments i d'entitats ens permet saber que es pot necessitar per a millorar en aquest sector.

Monogràfics, cursos i tallers per administracions locals, centres cívics i centres culturals, així com per a entitats privades.

ormació per pares i mares.


DARRERS CURSOS REALITZATS

CURS DE MONITORS/ES A CUBELLES
A l'abril del 2017 hem dut a terme un curs de monitors i monitores de lleure a Cubelles, organitzat per la Regidoria de Joventut, ha estat un intensiu realitzat els dies de Setmana Santa i divendres i dissabte.

MONOGRÀFIC DE CREACIÓ D’ENTITATS
Descoberta ha organitzat aquest desembre del  2016 un monogràfic de 10 hores sobre Creació i Gestió d’entitats sense ànim de lucre a Olivella, en col·laboració amb l’Ajuntament i Serveis Socials.

MONOGRÀFIC INTRODUCCIÓ A LES XARXES SOCIALS PER A ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE
Descoberta ha organitzat aquest darrer trimestre del  2016 un monogràfic de 5 hores sobre Com Gestionar i optimitzar l’ús de les Xarxes Socials en l’àmbit de les entitats sense ànim de lucre, en col·laboració amb l’Ajuntament i Serveis Socials.

MONOGRÀFIC NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
Descoberta ha organitzat aquest darrer trimestre del  2016 un monogràfic de 5 hores sobre Com Gestionar i optimitzar l’ús de les Xarxes Socials en l’àmbit de les entitats sense ànim de lucre, en col·laboració amb l’Ajuntament i Serveis Socials.

CURS MONITORS/ES- AJUNTAMENT CASTELLBISBAL
Descoberta ha organitzat aquest 2016 un curs de monitors i monitores de lleure a Cubelles, que s’organitza a través de la Regidoria de Joventut  amb l’objectiu d’obtenir el títol acreditatiu per a treballar en aquest àmbit.

CURS MONITORS/ES- SOC Cubelles
Descoberta ha organitzat aquest 2016 un curs de monitors i monitores de lleure a Cubelles, que s’organitza a través de la Regidoria de Joventut  amb l’objectiu d’obtenir el títol acreditatiu per a treballar en aquest àmbit.

CURS PRE-MONITORS/ES- JUNTAMENT LA GRANADA
Descoberta ha organitzat aquest 2016 un curs de pre-monitors i monitores de lleure a la Granada del Penedès, amb l’objectiu de preparar joves de cara a desenvolupar la seva tasca voluntària o professional dins l’àmbit del lleure socioeducatiu.

CURSOS MONITORS/ES – Consell comarcal Alt Penedès
Descoberta ha organitzat durant els anys 2014 i 2015 cinc cursos de monitors i monitores de lleure a diferents municipis de l’Alt Penedès, organitzats pel servei de joventut de l’alt Penedès (Programa Dinamo)  amb l’objectiu d’obtenir el títol acreditatiu per a treballar en aquest àmbit.

MONOGRÀFICS- Consell comarcal Alt Penedès
Descoberta ha organitzat durant els anys 2014 i 2015 diversos monogràfics de lleure a diferents municipis de l’Alt Penedès, organitzats pel servei de joventut de l’alt Penedès (Programa Dinamo)  amb l’objectiu de millorar les competències dels participants en l’àmbit del lleure. Monogràfics de dinamització esportiva, necessitats educatives especials, manipulació d’aliments, etc...

CURS MONITORS – Consell comarcal Baix Penedès

Descoberta ha organitzat l’any 2014 un curs de monitors i monitores de lleure a Cubelles, que s’organitza a través de la Regidoria de Joventut  amb l’objectiu d’obtenir el títol acreditatiu per a treballar en aquest àmbit.

PLA DE FORMACIÓ PER A CASES DE COLÒNIES
Descoberta Ha dissenyat el pla de formació per a les cases de Colònies i Albergs de Catalunya membres de l'Accac (associació de cases de colònies i albergs de Catalunya)

Descoberta ha estat l'empresa encarregada, juntament amb l'escola lliure el Sol, de crear el pla de formació del sector colònies. Cursos de temàtiques tant variades com les xarxes socials, les al·lèrgies alimentàries, monitors o gestió laboral que tenen l'objectiu de millorar les competències dels professionals del sector.

CURS FEM OCUPACIÓ PER JOVES. CONSELL COMARCAL GARRAF
Dins del marc del programa FEM JOVES I OCUPACIÓ promogut pel SOC i el Consell comarcal del Garraf, Descoberta ha organitzat l’any 2014 un curs de capacitació professional en l'àmbit de l'hosteleria i el comerç dirigit a 10 joves de la comarca del Garraf que han compaginat un contracte laboral a mitja jornada en diverses empreses d'aquest sector amb la formació. S'ha dut a terme al centre Nivell 10 de Sitges.