Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Colònies d'estiu

Benvinguts a Natura en Viu!

L'equip educatiu de Descoberta proposa unes colònies ambientals aquest estiu 2024. Un projecte creat amb il·lusió, amb paciència i estima per l'educació en el lleure.


Del 14 de juliol al 3 d’agost durem a terme diferents torns de colonies d’entre 7 i 12 dies, pensats pels diferents grups d’edat, des dels 7 fins als 17 anys.
Estades d’estiu per aprendre i sensibilitzar sobre el medi ambient d’una manera divertida, a través de jocs, dinàmiques, tallers, rutes i històries que ens faran viure noves experiències, connectar amb els companys i companyes i descobrir l’entorn.


El eixos fonamentals de la proposta pedagógica són: l'aprendre fent, l'educació ambiental, l'autonomia i la creació d'espais segurs. Amb més de 15 anys d'experiència en Estades de Natura i Camps de Treball a Planes de Son, serà una experiència enriquidora i inoblidable.

L’espai triat per a aquesta aventura està situat a l'Alt Berguedà, al municipi de Vilada, a la perifèria del Parc Natural de Cadí-Moixeró, prop del Pedraforca. Ens instal·larem a la Casa de Colònies de CAL CANDI, un entorn idíl·lic pel desenvolupament de l'activitat.

La casa, que té 95 places (en habitacions de 8, 10 i 16)  i esta adaptada, compta amb sales interiors per realitzar tallers i activitats. Cal Candi està envoltada de natura i disposa de grans espais exteriors
L’equip d’educadors i educadores està format per: una pedagoga, una ambientóloga, un integrador social, une educadore ambiental, un mestre de música, una tècnica en polítiques d’igualtat i tres estudiants d'història, comunicació audiovisual i enginyeria en telecomunicacions i aeronàutica,

Us convidem a descobrir les nostres propostes de torns per edats, on cada moment és una oportunitat per connectar amb la natura i créixer col·lectivament

Junts, viurem l'aventura de Natura en Viu. Us esperem!