La web de Descoberta fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

CASA DE COLÒNIES 'La Guàrdia Lada' SEGARRA
M' INTERESSA
La Casa de Colònies Guardialada consta de tres plantes i un celler soterrani. Hi ha 9 habitacions amb 86 places en total, dues sales d’activitats, una d’elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l’altra interior com a sala de jocs i lleure.
Cada planta consta d’habitacions amb banys i dutxes perfectament condicionades i un ampli menjador amb punt d’escalfament. Hi ha lavabos i accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i, a la primera planta, a més, hi tenim la infermeria.
El celler soterrani consta de dues grans sales ambientades en el món de la pagesia on s’hi poden dur a terme tot tipus d’activitats.
NUM. HOMOLOGACIÓ: CC000142
PLACES: 86
RÈGIMS ADMESSOS(*): -A-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 0 places
HABITACIONS: 9: 4 de 12, 2 de 10 i 3 de 6 places.
CALEFACCIÓ: Sí, central.
SALES ACTIVITATS: Sí. 30m2
EXTERIORS: Espai exterior cobert; camps de futbol i de bàsquet; hort ecològic; corral amb animals de granja; zones d'esbarjo i esplanades; barbacoa.
PISCINA:
TRANSPORT:

EXCURSIONS:
Excursions a Guardia Lada

ACTIVITATS:
Activitats a Guardia Lada

(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

SEGARRA
Dist. a Barcelona: 0 km
Dist. a Tarragona: 0 km
Dist. a Vilafranca: 0 km