Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
VIU EL BOSC!
Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior
Recorregut vivencial i interactiu pel bosc mediterrani on ens anirem trobant amb diversos racons a treballar enmig del bosc. Es realitzen jocs i dinàmiques de grup i individuals que ens fan Viure el Bosc mitjançant els sentits. Toca, mira, escolta ... i coneix la flora i fauna que ens envolta!

OBJECTIUS: Conèixer la flora i fauna mediterrània. Treballar els Sentits. Passejar. Gaudir. Desconnectar. I connectar amb la natura fomentant el respecte per l’entorn.
Continguts

RACONS DEL BOSC:

 PEUS DESCALÇOS: Fora sabates i mitjons! Circuit pel bosc on trepitjarem amb els peus diferents materials i experimentarem textures i sensacions d’allò més diferents!

 JOC DE LES DIFERÈNCIES: Obrim bé els ulls, aquests dos dibuixos semblen iguals... però no ho son! Trobem les diferències entre els dos panells.

 CAIXES NIU: Havíeu vist mai una caixa niu? Son casetes que podem construir nosaltres per a que hi visquin els ocellets. Hi trobarem algun ocellet dins? En el bosc mediterrani hi viu el Pit Roig i el Gaig entre d’altres. Els voleu conèixer?

 BOLETS GEGANTS: El bosc ens proporciona aliments, anem a conèixer alguns d’aquests aliments com per exemple els bolets però compte! No tots son bons per menjar! N’hi ha alguns de tòxics!

 PETJADES: No tots els animalons deixen la mateixa petjada, les sabreu reconèixer? De quin animal serà cadascuna d’aquestes petjades? Fem girar la fletxa i seguim el caminet de petjades de l’animal que ens hagi tocat.

 EL CAU DEL TALP: Alguns animals de bosc viuen sota terra i construeixen túnels. En coneixeu algun que faci això? Passem pel túnel amb els ulls tancats com si fóssim talps, sota terra es tot fosc.

 L’OBSERVATORI: Dins de l’observatori del bosc, podrem descobrir, amb l’ajuda dels binocles, els animalets que viuen al bosc. Això sí, caldrà fer silenci... ssshhhh!! Que en veieu algun?

 ORNITOLOGIA: Contacte directe de les aus que habiten als nostres boscos.

 EL FORMIGUER: Què en sabem de les formigues? Sempre treballen en equip i a l’estiu busquen menjar per portar-lo al seu cau. Anem a fer com les formiguetes, cal formar un bon equip i treballar tots junts per omplir el formiguer amb les llavors.

 ELS ROSSEGADORS: Els ratolins i els esquirols mengen pinyes. Mireu quantes pinyes rossegades! Sabeu qui se les ha menjat? Fixeu-vos be, deixen marques diferents amb les dentetes i així podem saber qui se les ha menjat.
Programa

HORARIS: 
10’30h. Arribada dels autocars
Rebuda dels monitors de Can Ribas
Esmorzar

11’00h. Inici de les Activitats*
13’00h. Dinar
14’00h. Continuació de les activitats o temps lliure
15’30h. Comiat
Preus

SORTIDES DE DIA


ED. INFANTIL: 1 MONITOR CADA 10/15 ALUMNES

PRIMÀRIA: 1 MONITOR CADA 20/25 ALUMNES

 

 SERVEI

 ED INFANTIL

 PRIMÀRIA

 1 dia d'activitat

 17€

 16€

 1 dia activitat + Dinar

 25€

24€ 

Inclou

EL PREU INCLOU:  

Activitats, monitoratge i tot el material necessari.
Un mestre gratuit cada 20-25 alumnes de primària i 10-15 d’educació infantil. 
IVA inclòs