Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
CASA DE COLÒNIES Can Rabassa VALLÈS ORIENTAL
M' INTERESSA
La casa de colònies Can Rabassa es una casa senyorial datada del 1872, totalment reformada i habilitada com a casa de colònies.
Consta de dues plantes i té una capacitat per 42 places. A la planta baixa disposa de menjador, cuina, sala polivalent amb llar de foc, sala d’activitats, lavabos, habitació amb lavabo adaptat, porxos i capella.  A la primera planta trobem dues habitacions una de 4 i l'altre de 6 places amb bany, dues habitacions de 6 places i dues unitats de lavabo i dutxa. A la segona planta, dues habitacions de 10 places cada una, i una unitat de lavabos i dutxes.A Can Rabassa pots venir el cap de setmana, de colònies o a passar el dia, amb el grup d’esplai, l’escola, els amics o la família.
En règim de dret a cuina o amb pensió completa, segons el que més s’adapti a les teves necessitats.
NUM. HOMOLOGACIÓ: 467
PLACES: 42
RÈGIMS ADMESSOS(*): -A-DE-DaC-MP-PD-PDiD-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 30 places
HABITACIONS: Menjador fins a 50 places.
A la primera planta trobem dues habitacions una de 4 i l'altre de 6 places amb bany, dues habitacions de 6 places i dues unitats de lavabo i dutxa.
A la segona planta, dues habitacions de 10 places cada una, i una unitat de lavabos i dutxes.

CALEFACCIÓ: SI
SALES ACTIVITATS: SI
EXTERIORS: Disposa d’un ampli espai propi amb esplanades, bosc i camps de conreus. Durant l’estada podràs gaudir de diferents sortides i visites a peu i també fer Itineraris pel Parc Natural Serralada Litoral.
PISCINA: NO
TRANSPORT: parada de bus al poble. caminar 15 minuts

EXCURSIONS:
Parc de la Serralada Litoral
Al Parc de la Serralada Litoral podreu trobar itineraris d’interès (La Roca d´en Toni, La Ruta de l’Esquirol, La Creu de Moncabrer) app de rutes.... per tots aquells que els hi agrada gaudir de la natura, l’esbarjo i l’aire lliure.

Santuari de Santa Quitèria
Un dels indrets amb més història de Vilanova del Vallès.
La Parròquia de Sant Esteve de Vilanova del Vallès, (coneguda també per Santuari de Santa Quitèria) és molt antiga. Els seus vestigis documentals es remunten al segle X.

L'església actual (a part de vestigis anteriors) està conformada en tres estils arquitectònics: una part romànica (base i campanar), una altra de gòtica (nau central i altar de Santa Quitèria) i una altra de renaixentista (façana i nau del Santíssim o altar del Roser). Més informació del temple . Es celebra també l'aplec de Santa Quitèria per la segona Pasqua (Pasqua granada). Gaudeix d'un entorn encantador i d'una vista deliciosa sobre part del Vallès Oriental, amb vistes al Montseny, Montserrat, Sant Llorenç del Munt i el pic del Puigmal al Pirineu.


(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

VALLÈS ORIENTAL
Dist. a Barcelona: 31 km
Dist. a Tarragona: 118 km
Dist. a Vilafranca: 65 km