SORTIDA DE DIA
Indis i cowboys - Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -


Viviu una gran aventura amb el xèrif de Can Ribas Town i la índia Fletxa Veloç per forjar l’amistat eterna i el respecte per la natura. Com era la vida a l’antic Oest? Esteu preparats per viure aquesta aventura?

OBJECTIUS: Gaudir d’unes aventures que ens ajudaran a fomentar els valors de l’amistat, alhora que ens endinsarem en els entorns més salvatges de Can Ribas i aprendrem curiositats de la vida al Far West.
Continguts

ACTIVITATS:
? POBLAT INDI: Descobrim el poblat indi que s’amaga dins el bosc! Anirem a buscar llenya pel foc, ens posarem un nom indi, ens pintarem la cara, farem danses i anirem a seguir el rastre del búfal, un animal molt important a la vida dels indis. De ben segur que també trobarem rastres d’altres animals tant mediterranis com d’altres continents.
? AJUDEM AL XÈRIF (EI-CI): El Xèrif de Can Ribas town necessita la nostra ajuda! Farem un recorregut pels entorns on haurem de seguir pistes i superar proves per tal de descobrir el misteri de les coses que han desaparegut...
? TOMAHAWK (CM-CS): Jugarem a un tradicional joc indi molt actiu i divertit! Es faran 2 equips que hauran d’aconseguir el tomahawk per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc!
Programa

HORARIS: 
10’30h. Arribada dels autocars
Rebuda dels monitors de Can Ribas
Esmorzar

11’00h. Inici de les Activitats*
13’00h. Dinar
14’00h. Continuació de les activitats o temps lliure
15’30h. Comiat
Preus

SORTIDES DE DIA


ED. INFANTIL: 1 MONITOR CADA 10/15 ALUMNES

PRIMÀRIA: 1 MONITOR CADA 20/25 ALUMNES

 

 SERVEI

 ED INFANTIL

 PRIMÀRIA

 1 dia d'activitat

 17€

 16€

 1 dia activitat + Dinar

 25€

24€ 

Inclou
EL PREU INCLOU:  

Activitats, monitoratge i tot el material necessari.
Un mestre gratuit cada 20-25 alumnes de primària i 10-15 d’educació infantil. 
IVA inclòs